Wie ben ik ?

12841428_10209122160194232_7483977051807621553_o (1)Ik ben alweer 10 jaar aan het werk als fysiotherapeut. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Vlak na mijn afstuderen ben ik naar Oostenrijk vertrokken om daar te gaan werken als fysiotherapeut. Hier heb ik een jaar genoten van de prachtige natuur en hele lieve, warme mensen. Oostenrijk voelt dan ook nog steeds als mijn 2e thuis.

Toen ik terugkeerde in Nederland heb ik voor verscheidene  1e lijns praktijken gewerkt in Amsterdam, Purmerend en Alkmaar. Omdat ik inmiddels een prachtig gezin heb, wilde ik graag dicht bij huis blijven om zo een mooie combinatie te maken tussen werk en gezin. Omdat ik mijn uren zelf kan bepalen, kan ik zo optimaal genieten van mijn man en mijn 2 prachtige zoons.

Ik ben nog een beetje van de oude stempel en werkt nog veel volgens de hands-on methode. Ik ben van mening dat mensen na een goed advies, heel goed zelfstandig gezond kunnen blijven. Ik geef ze daarbij graag een zetje in de goede richting.

Sinds oktober 2014 heb ik mijn diploma dry needling behaald en deze sluit perfect aan op mijn triggerpoint massages. Ook hiervoor kunt u dus bij mij terecht.

 

Kwaliteit is belangrijk in de gezondheidszorg en bij fysiotherapie. Daarom sta ik ingeschreven in het BIG-register voor Nederlandse zorgaanbieders en ben ik aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR), een register in het leven geroepen door de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

SmallLogo